ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τίτλοι τέλους για έναν σπουδαίο αθλητή! Αποσύρεται ο Ηλιάδης!

Η πιο δυσάρεστη είδηση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών δυστυχώς αφορούσε την ελληνική αποστολή. Ο Ηλίας Ηλιάδης ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση…

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Ένας τεράστιος αθλητής με παγκόσμια αναγνώριση και τρομακτική προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό, έβαλε τέλος σε μία μυθική καριέρα. Ο Ηλίας Ηλιάδης ανακοίνωσε πως ο αγώνας του με τον Κινέζο Ξούνζαο Τσενγκ ήταν το τελευταίος μιας ένδοξης καριέρας γεμάτης διακρίσεις.

«Ο χρόνος μας προλαβαίνει όλους…» ήταν οι μοναδικές λέξεις που είπε…

Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 και χάλκινο το 2012 στο Λονδίνο. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2010, 2011, 2014), δύο φορές δευτεραθλητής κόσμου (2005, 2007) και μία φορά τρίτος (2013).

Επίσης δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2004, 2011), μία φορά τρίτος (2010), ενώ πήρε χάλκινο και στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού το 2015.

Το κενό του Ηλιάδη είναι δυσαναπλήρωτο και όχι μόνο στον ελληνικό αθλητισμό. Ευτυχώς ο ίδιος θα παραμείνει κοντά στο τζούντο, αφού ήδη προπονεί μικρούς… Ηλιάδηδες.

Πηγή: sportsfeed.gr

To Top