ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τίτλοι τέλους για τον Εργοτέλη! Μένουν ελεύθεροι οι παίκτες του

Προς διάλυση οδεύει ο Εργοτέλης, καθώς δεν κατέστη δυνατόν έστω και την ύστατη στιγμή να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει.

Συνάντηση με τους μετόχους της ομάδας Δημήτρη Παπουτσάκη, Νίκο Τζώρτζογλου, Δημήτρη Σουλτάτο καθώς επίσης και με τον Ερασιτέχνη, είχαν την Δευτέρα (11/1) μέλη της διοίκησης του Εργοτέλη, προκειμένου να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

Ωστόσο παρά την συνάντηση που έγινε δεν βρέθηκε κάποια λύση. Έτσι σύμφωνα με την ιστοσελίδα «athleticradio.gr» αποφασίστηκε από όλους η αποχώρηση της ομάδας από την συνέχεια του πρωταθλήματος και παράλληλα η διάλυση της ΠΑΕ, καθώς καμία από τις προτάσεις που έγιναν δεν κατέστη δυνατόν να υλοποιηθεί.

Παράλληλα σύλλογος του Ηρακλείου είχε να αντιμπετωπίσει και τις καταδικαστικές αποφάσεις της FIFA που τον απειλούσαν, λόγω των χρεών του σε παίκτες του.

Έτσι εντός της ημέρας οι παίκτες αναμένεται να ενημερωθούν από την διοίκηση ότι είναι ελεύθεροι, προκειμένου να βρουν ομάδα της αρεσκείας τους για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

To Top