Τακουρίδης: «Χωρίσαμε σαν φίλοι»

Και τυπικά χώρισαν οι δρόμοι του Άρη και του Γιάννη Τακουρίδη, αφού η αποδέσμευση του 24χρονου κεντρικού επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κίτρινοι» αργά μετά τα μεσάνυχτα (01:27) της Δευτέρας.

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον κεντρικό, Γιάννη Τακουρίδη», ήταν η λακωνική, μόλις 12 λέξεων ανακοίνωση, που έβαλε τίτλους τέλους στην συνεργασία των δύο πλευρών.

Τα πράγματα, όμως, είχαν «τελειώσει» στην πραγματικότητα πολύ νωρίτερα. Ο 24χρονος παίκτης δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Παμβοχαϊκό, δείχνοντας ότι ήταν θέμα ημερών να αποτελέσει παρελθόν, ακολουθώντας τους Θάνο Τερζή και Μιχάλη Σαρικεΐσογλου.

«Ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα και ευτυχώς χωρίσαμε σαν φίλοι. Όσον αφορά τον λόγο που αποχώρησα, η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολλά προβλήματα ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια και η κατάσταση γινόταν συνεχώς χειρότερη και όλα αυτά οδήγησαν σε αυτή την ρήξη», δήλωσε ο Τακουρίδης στο gazzetta.gr, μετά την υπογραφή λύσης της συνεργασίας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προορισμός του αναμένεται να είναι ο Ηρακλής, που βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο, για πολλούς λόγους, να προλάβει να κάνει ντεμπούτο στην αναμέτρηση του Σαββάτου εναντίον του… Άρη, στη Μίκρα.

Στίγγας, ο πιθανός αντικαταστάτης του

Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση των παικτών που αποχώρησαν, οι «κίτρινοι» έχουν στραμμένη την προσοχή στον Κάσσανδρο Στίγγα. Ο νεαρός κεντρικός έμεινε χωρίς ομάδα μετά τη διάλυση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίο όμως αγωνιζόταν ως δανεικός από τη ΧΑΝΘ.

Εφόσον έχουν αίσιο τέλος οι κινήσεις για απόκτησή του, ο Άρης θα κινηθεί στην συνέχεια για απόκτηση ξένου ακραίου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Θόδωρος Παπαδημητρίου -επίσης πρώην παίκτης του Απόλλωνα- θα κερδίσει έδαφος για τη θέση του ακραίου.

Σε ό,τι αφορά, πάντως, το κενό στη θέση του πασαδόρου, αυτό είναι βέβαιο ότι θα καλυφθεί από την ξένη αγορά και μπορεί να «κλείσει» από μέρα σε μέρα, με στόχο να προλάβει ο νεοαποκτηθείς να παίξει στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

To Top