ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τακτική επικοινωνία με τους παίκτες τόσο για τη φετινή όσο και για την επόμενη σεζόν

Τακτική είναι η επικοινωνία των ανθρώπων του Άρη με τους παίκτες της ομάδας όσον αφορά τις εκκρεμότητες της φετινής σεζόν, αλλά και για την επόμενη.

Άπαντες στους «κιτρινόμαυρους» περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με τον τρόπο που θα αποφασιστεί να τερματιστεί η φετινή σεζόν. Ωστόσο, η επικοινωνία και οι επαφές των ιθυνόντων του Άρη με τους αθλητές της ομάδας είναι τακτική και αφορά (πέρα από τον ανθρώπινο παράγοντα εξαιτίας του κορωνοϊού) τόσο το υπόλοιπο του υπάρχοντος πρωταθλήματος, όσο και για την προετοιμασία του εδάφους για τη νέα σεζόν.

Αρχικά, θα πρέπει να τακτοποιηθεί το οικονομικό υπόλοιπο των παικτών για τη σεζόν, κάτι που αποτελεί ένα από τα βασικά ζητήματα της ΚΑΕ Άρης. Αυτό, βέβαια, έχει άμεση συνάρτηση με το ποιο θα είναι το ποσό που θα εισπράξουν οι αθλητές από τα συμβόλαιά τους, είτε σύμφωνα με την προτροπή της FIBA εφόσον οριστικά διακοπούν τα πρωταθλήματα, είτε μέσα από συνεννόηση με την ομάδα.

Πέραν του οικονομικού σκέλους, γίνεται και μια προετοιμασία του εδάφους για την επόμενη σεζόν. Αυτό αφορά συζητήσεις σε πρώτη φάση, είτε από πλευράς διοίκησης είτε τεχνικού τιμ, με παίκτες του φετινού ρόστερ, που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας.

To Top