“Ταλαιπωρήθηκε άδικα ο Άρης με την τιμωρία…”

Για την δικαίωση του Άρη από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ και την αναίρεση της ποινής της μίας αγωνιστικής, μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην υπόθεση, Δημήτρης Βαγιάκος.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτή την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Αρης κατά της πρωτόδικης απόφασης και ως εκ τούτου το παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση στην ΠΑΕ Αρης επιβάλλεται συνολική χρηματική ποινή 29.000 ευρώ, ενώ στον γενικό αρχηγό Γιώργο Κολτσίδα χρηματική ποινή 8.000 ευρώ και απαγόρευσης εισόδου για έναν μήνα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis” ο Βαγιάκος:

“Ο βασικός λόγος της εφέσεως ήταν το ότι δεν θεωρήθηκε υπότροπος και δέχθηκε αυτόν τον ισχυρισμό η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και έριξε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Το πρόστιμο μειώθηκε κατά 5000 ευρώ. Ενώ στον γενικό αρχηγό του Άρη, τον κ.Κολτσίδα δεν μπορούσε να αλλάξει η ποινή, παρέμεινε η ίδια.

Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε, θα μπορούσε να μην του έχει επιβληθεί η ποινή πρωτόδικα. Δεν υπήρξε παρέμβαση, αφού καμία ομάδα δεν είχε έννομο συμφέρον, δεν είναι δυνατόν να παρεμβαίνει ένα σωματείο σε τέτοιου είδους δίκες”.

To Top