«Ταλαντούχος τερματοφύλακας ο Γκελής, ζητούμενο η ψυχολογία»

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, Στέφανος Αϊβαλιώτης, μίλησε για τον νεαρό τερματοφύλακα τω ν «κίτρινων», Μάριο Γκελή, που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο προσκήνιο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα είναι αυτός που θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια στο ματς με τον Λεβαδειακό, απουσία του Σωκράτη Διούδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον Γκελή:«Ήμασταν δύο μήνες μαζί. Το ζήτημα είναι πώς θα είναι η ψυχολογία του παιδιού, γιατί θα παίξει για πρώτη φορά. Είναι καλός τερματοφύλακας, ταλαντούχος, αλλά το θέμα είναι σε τι ψυχολογία βρίσκεται. Αν ετοιμαστεί σωστά από τους προπονητές, πιστεύω θα τα καταφέρει. Καμιά φορά αυτά τα πειράματα βγαίνουν και θετικά. Αν ξεκινήσει με ψυχολογία, πιστεύω θα τα καταφέρει. Το αρνητικό σε αυτό το ζήτημα είναι πως δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του».

Για τον Γουναρίδη: «Πιστεύω θα κάνει καλό δίδυμο ο Γουναρίδης με τον Διούδη. Μιλάμε για έναν αρκετά καλό τερματοφύλακα που θα βοηθήσει την ομάδα. Το θέμα είναι να λυθεί το ζήτημα με την ΕΠΟ και να μπορεί να παίξει. Πρόκειται για μια καλή επιλογή».

To Top