Ταμείο με τα γκολ στις ρεβάνς για το σεντόνι!

Mε τις ρεβάνς των πλέι-οφ του Champions League να δεσπόζουν στο πρόγραμμα της ημέρας. Δυνατές οι αποδόσεις στα γκολ και θα μας στείλουν ταμείο.

Red Bull Σάλτσμπουργκ – Ερυθρός Αστέρας

Το 0-0 του Βελιγραδίου αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς της Σάλτσμπουργκ με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Αυστριακοί με πολύ αλλαγμένη ενδεκάδα, επικράτησαν το Σάββατο με σκορ 3-2 της Άλταχ και παραμένουν στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος. Κυνηγάνε δε, την πρώτη τους παρουσία σε ομίλους μετά το 1994. Οι Σέρβοι στον αντίποδα, πλήρωσαν τις άδειες εξέδρες στο πρώτο ματς, απόψε όμως θα έχουν τη συμπαράσταση 7.000 οπαδών τους. Για το πρωτάθλημα, έρχονται από το εντός έδρας 2-1 επί της Τσουκαρίτσκι. Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο τους παρουσιάζουν οι εταιρίες και το ενδεχόμενο να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά καλοπληρώνει σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα

Σε μία Τούμπα o ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Tα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Το αήττητο των Πορτογάλων από την άλλη «κινδύνεψε» στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ, ωστόσο με το μυαλό στη ρεβάνς, έμειναν στο 1-1. Οι «αετοί» της Λισαβόνας θα ψάξουν το γκολ απόψε. Είναι πολύ πιθανό να το βρουν, δύσκολα όμως θα κρατήσουν και το μηδέν στην άμυνα. Συνεπώς θα πάμε με το G/G.

Για περισσότερα προγνωστικα ποδοσφαιρου επισκεφτείτε το Foxbet.gr

To Top