Ταμείο με combo σε Μόναχο και Φλωρεντία!

Γεμάτο επιλογές είναι το κουπόνι του Σαββάτου, με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πάμε με δύο συνδυαστικά στοιχήματα σε Γερμανία και Ιταλία.

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ένα τέταρτο και έναν φοβερό και τρομερό Λεβαντόφσκι χρειαζόταν η Μπάγερν στο Βελιγράδι για να «καθαρίσει» τη μπουγάδα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Τέσσερα γκολ μέσα σε 15 λεπτά σκόραρε ο Πολωνός στο τελικό 6-0, που έστειλε τους Βαυαρούς στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ερχόμενος του Φλικ έχει αλλάξει την ψυχολογία στο Μονάχο και είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τέσσερα ματς που έχει στον πάγκο ο Γερμανός. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 4-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν εξασφάλισε πως θα έχει συνέχεια στην Ευρώπη -έστω και στο Γιουρόπα, μετά το 2-0 επί της Λοκομοτίβ Μόσχας. Πάντως, νωρίτερα ερχόταν από το 1-1 εντός των συνόρων κόντρα στη Φράιμπουργκ. Θεωρητικά, οι «ασπιρίνες» θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους. Η Μπάγερν ωστόσο έχει βρει τη φόρμα της. Επομένως δεν βρίσκουμε το λόγο να την κοντράρουμε. Πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το over 3,5.

Φιορεντίνα – Λέτσε

Βαθύς προβληματισμός στη Φιορεντίνα. Με τον γκολκίπερ της Ντραγκόβσκι να είναι ο κορυφαίος της, δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 1-0 στο «Μπεντεγκόντι» από τη Βερόνα. Είχε προηγηθεί το βαρύ 5-2 από την Κάλιαρι εκτός έδρας και μπορεί ο Μοντέλα προς το παρόν να μην κινδυνεύει, χρειάζονται όμως άμεσα αποτελέσματα για τους «βιόλα». Στον αντίποδα, η Λέτσε κατάφερε στο τέλος να «κλέψει» το βαθμό, με το 2-2 στο επεισοδιακό εντός έδρας με την Κάλιαρι. Μετά το 2-2 πέτυχε και τα δύο της τέρματα και ενώ αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία της στα έξι πρόσφατα παιχνίδια της. Ματς χωρί αύριο το σημερινό -σε κάθε περίπτωση- για την ομάδα της Τοσκάνης. Θα πάμε με την έδρα και θα πάρουμε τον άσο σε combo με το under 4,5.

Σάββατο γεμάτο επιλογές και προγνωστικά στο Foxbet.gr

To Top