Ταντέι στο PRESSARIS: “Απίστευτος ο παλμός του κόσμου, ανταγωνιστικός πολύ ο Άρης”!

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που “πάτησε” το πόδι στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης είναι αναμφίβολα ο Ροντρίγκο Ταντέι.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Η ηγέτης του νευραλγικού χώρου στο κέντρο για οχτώ συναπτά έτη, Αργεντίνος μέσος, μίλησε στο PRESSARIS, για την ατμόσφαιρα, το παιχνίδι και για τους στόχους της φετινής Ρόμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 Για την ατμόσφαιρα που βίωσε:” Το γήπεδο είχε απίστευτο παλμό, και μου έκανε εντύπωση ότι οι οπαδοί του Άρη δεν σταμάτησαν να φωνάζουν. Πολύ θερμή ατμόσφαιρα, και χαίρεσαι να παίζει ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο.”

Το σχόλιο του για το φιλικό αυτό: ” Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τον Άρη να είναι πολύ ανταγωνιστικός. Εμείς παλέψαμε για τη νίκη και ευχαριστηθήκαμε που κερδίσαμε. Πάντως ο Άρης απέδειξε ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα.”

Για τους στόχους των “Τζιαλορόσι” για εφέτος: “Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο Καμπιονάτο, ενώ ο στόχος για την Ρόμα είναι κάθε χρόνο να κυνηγάει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να πάρουμε τουλάχιστον το κύπελλο που το χάσαμε πέρσι μέσα από τα χέρια μας”.

Έπειτα χαμογελαστός, και ευγενικά ευχήθηκε στον Άρη καλή επιτυχία ενώ  ελπίζει να ξανά έρθει κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη!

To Top