Ταξίδεψε δωρεάν στο Βεστφάλενσταντιον

Θέλεις να ζήσεις την εντυπωσιακή ατμόσφαιρια του Βεστφάλενστάντιον εντελεώς δωρεάν; To Βorussia Dortmund Hellenic Supporters Club διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη λοταρία του και πολλά πλούσια δώρα σε περιμένουν, με κορυφαίο έπαθλο ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Ντόρτμουντ με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

To Βorussia Dortmund Hellenic Supporters Club διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη λοταρία του, με κορωνίδα των επάθλων ένα ταξίδι για 2 άτομα με όλα τα έξοδα (αεροπορικά, 2 διανυκτερεύσεις, εισιτήρια αγώνα) πληρωμένα στο Ντόρτμουντ!

Εκτός όμως από το ταξίδι, υπάρχουν πάρα πολλά έπαθλα για όλους τους φίλους της Μπορούσια και όχι μόνο που θέλουν να συμμετάσχουν. 2ο έπαθλο είναι μία φορεμένη φανέλα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη χρονιά 2015-16, η οποία συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Ένα ποθητό αντικείμενο για κάθε συλλέκτη!

Έπονται 6 επίσημες φανέλες της Borussia από διάφορες σεζόν, όλες υπογεγραμμένες από τον Παπασταθόπουλο, αλλά και τρία t-shirt του ελληνικού κλαμπ φίλων της Μπορούσια, που φέρουν επίσης την υπογραφή του Σωκράτη. Η λίστα των επάθλων είναι ατελείωτη, καθώς όλοι οι λαχνοί κερδίζουν κάποιο έπαθλο. Φούτερ και μπλουζάκια του κλαμπ, επίσημα προϊόντα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και πολλά άλλα συμπληρώνουν τη μακρά λίστα των δώρων.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου στο ημίχρονο του αγώνα Αταλάντα-Ντόρτμουντ και θα μεταδοθεί live μέσω της σελίδας του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club στο Facebook (facebook.com/bvbhellas). Λαχνούς μπορεί να αγοράσει κανείς από την ιστοσελίδα του κλαμπ, όπως και να δεις αναλυτικές πληροφορίες και τους όρους της λοταρίας στο dortmund.gr/lotaria-2018/

To Top