ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ταξίδι-αστραπή! Σιώπης και “σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη… ” (photo)

Αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές στον Άρη, ο ίδιος δεν έκρυψε ότι δέθηκε με την ομάδα, τον κόσμο, την Θεσσαλονίκη. Ο Μανώλης Σιώπης φεύγοντας από τον Άρη, με τη φανέλα του οποίου φώναξε δυναμικά παρών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και επέστεψε στην Εθνική ομάδα… μεγαλουργεί τα τελευταία χρόνια στο Τουρκικό πρωτάθλημα, αρχικά με την Αλάνιασπορ και πλέον με την Τράμπζονσπορ.

Με την ομάδα της Τραπεζούντας ετοιμάζεται να σηκώσει το πρωτάθλημα, μαζί με τον επίσης πρώην κιτρινόμαυρο και διεθνή Τάσο Μπακασέτα. Ο Σιώπης ήταν παρών στα δυο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής με Ρουμανία και Μαυροβούνιο και δεν έχασε την ευκαιρία, έχοντας μια μέρα άδεια να επιστρέψει στον… τόπο του εγκλήματος, την αγαπημένη του πια Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε κοντά σε παλιούς φίλους και γνωστούς κι απόλαυσε ένα 24ωρο, πριν επιστρέψει στο… καθήκον.

“Είναι γνωστή η αγάπη μου και το δέσιμό μου με την πόλη”, όμως ομολόγησε για μια ακόμη φορά, όταν τον συναντήσαμε τυχαία απόγευμα της Τρίτης στο Δημοτικό γήπεδο της Καλαμαριάς, εκεί όπου συνοδευόταν από τις δυο γυναίκες της ζωής του, την σύζυγό του Ειρήνη και την γλυκύτατη κορούλα τους. Αποθεώθηκε από λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, πάντα με το θερμό του χαμόγελο και δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια φωτογραφία.

Ο Σιώπης στα 27 του χρόνια δείχνει ποδοσφαιρικά πιο ώριμος από ποτέ, έχει… απογειώσει τις “μετοχές” του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κι ετοιμάζεται να σηκώσει το πρωτάθλημα Τουρκίας (η Τράμπζονσπορ είναι πρώτη με 15 βαθμούς διαφορά, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος), βιώνοντας τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, παραμένοντας αναλλοίωτος ως χαρακτήρας: προσιτός και πάντα χαμογελαστός.

 

To Top