ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία των Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για τα μεταγραφικά του Άρη!

Στο Λονδίνο θα ταξιδέψουν σήμερα, οι Θοδωρής Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να έχουν επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, θα βρεθούν στην Αγγλία, όπου θα έχουν δύο ραντεβού με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Μάλιστα, στην ατζέντα τους υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό ραντεβού, πάντα σε μεταγραφικό φόντο, στην προσπάθεια του Άρη να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.

Η παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη σε αυτό το ταξίδι αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι, καθώς στις διαπραγματεύσεις θα συμμετέχει και ο ίδιος, ο άνθρωπος δηλαδή που βάζει το χέρι στη τσέπη για λογαριασμό του Άρη.

Αναχωρούν για το Λονδίνο σήμερα και επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, δίχως να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν πηγαίνουν για συγκεκριμένα πρόσωπα. Ενδεχομένως να έχουν ως στόχο την έναρξη συνεργασίας με κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και έτσι να προκύψει συνεργασία και κάποια μεταγραφή.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη θέλουν άμεσα να κλείσουν το θέμα του φορ. Και η αλήθεια είναι πως θα ήθελαν διακαώς αυτός να προέρχεται από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει…

Η επιστροφή τους αύριο από την Αγγλία θα δώσει μία εικόνα των όσων πέτυχαν σε αυτό το ταξίδι-αστραπή κι αν θα υπάρξει κάποιο ευχάριστο μεταγραφικό νέο για τον Άρη από το Νησί.

 

To Top