ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ταξίδι για δύο άτομα στο Ντόρτμουντ! (photos)

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club, το μοναδικό επίσημο κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα,προχωρά σε μία ακόμη ενέργεια προς τέρψη των φίλων των Βεστφαλών στη χώρα μας.

Το κλαμπ διοργανώνει λοταρία με πολλά έπαθλα, κορυφαίο εκ των οποίων είναι ένα ταξίδι για δύο άτομα στο ματς Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ (6 Μαΐου, 32η αγωνιστική) με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η ευκαιρία, λοιπόν, για όποιον θέλει να ζήσει την εμπειρία του «Βεστφάλενσταντιον» είναι εδώ! Ο νικητής (και ο/η συνοδός του στο ταξίδι) δεν απαιτείται να είναι μέλη του Hellenic Supporters Club. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει αεροπορικά, διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) και φυσικά τα εισιτήρια του αγώνα.

Αν κάποιος δεν σταθεί αρκετά τυχερός για να κερδίσει το ταξίδι, μπορεί να διεκδικήσει ένα άλλο αντικείμενο του… πόθου. Μία άκρως συλλεκτική φανέλα. Πρόκειται για τη φανέλα που φόρεσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην Μπάγερν, ματς που κέρδισε η Μπορούσια Ντόρτμουντ με 1-0. Τη φανέλα εξασφάλισε το κλαμπ μέσω δημοπρασίας που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Αποτελεί ένα μοναδικό κειμήλιο για τη συλλογή κάθε φίλου της BVB.

Εκτός από τα παραπάνω, κάποιος μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα πολυάριθμα άλλα έπαθλα, όπως μπλουζάκια, κασκόλ και άλλα είδη του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club, αλλά και επίσημα προϊόντα της ομάδας, απευθείας από την μπουτίκ της Μπορούσια. Κάθε λαχνός κερδίζει κάποιο έπαθλο!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της κοπής βασιλόπιτας του κλαμπτην Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου μετά το τέλος του αγώνα Ντόρτμουντ-Χέρτα για το κύπελλο και θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα του κλαμπ στο Facebook(facebook.com/bvb09hellas). Οι νικητήριοι λαχνοί θα αναρτηθούν και στο σάιτ του κλαμπ (www.dortmund.gr)

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη γιορτή του κλαμπ και για το πως μπορεί να πάρει κανείς μέρος στη λοταρία, υπάρχουν εδώ: dortmund.gr/lotaria-2017/ . Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει απευθείας με το κλαμπ μέσω email στο [email protected]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BORUSSIA DORTMUND HELLENIC SUPPORTERS CLUB

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club αποτελεί το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, αριθμεί όμως μέλη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κλαμπ μετράει περισσότερα από 3 χρόνια ζωής και αποτελεί τον πυρήνα συσπείρωσης των φίλων της Ντόρτμουντ στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την οπαδική τους προτίμηση στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες τουBorussia Dortmund Hellenic Supporters Club μπορεί να βρει κανείς στο www.facebook.com/bvb09hellasκαι στοsitewww.dortmund.gr είτε επικοινωνώντας με το κλαμπ μέσω email στο [email protected]

To Top