Ταξίδι-εξπρές, επιστροφή από Ελβετία, ενημέρωση για όλα

Η επιστροφή της διοικητικής αντιπροσωπείας στην Ελβετία θα σηματοδοτήσει τις επόμενες ενέργειες σε ότι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Τάσος Ορφανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης πραγματοποίησαν ένα ταξίδι-εξπρές στη Γενεύη, μια και η παρουσία τους εκεί διήρκησε 24 ώρες.

Οι άνθρωποι του Άρη συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της εταιρίας που φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμπλακεί επενδυτικά.

Η επόμενη μέρα έχει να κάνει με την ενημέρωση για την πορεία των επαφών τους, αρχικά προς τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στη συνέχεια προς αυτά της Λέσχης Φίλων Άρη.

Όλα προς το παρόν κινούνται κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία ή προθέσεις δεν έχουν γίνει γνωστά, είτε για την ακριβή μορφή των συνομιλιών, είτε για το αποτέλεσμα της συνάντησης επί ελβετικού εδάφους.

Επιθυμία και φροντίδα της διοίκησης ήταν να μην διαρρεύσει τίποτα που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις ή θα λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο και φρούδες ελπίδες.

Προς το παρόν τονίζεται η ανάγκη για χαμηλούς τόνους, αλλά και η συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι οι επαφές στην Ελβετία δημιουργούν ένα θετικό πλαίσιο, μια και το φερόμενο ενδιαφέρον είναι σε προχωρημένο στάδιο!

To Top