ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ταξίδι-εξπρές και πρόταση του Άρη για Σούντγκρεν!

Ο Άρης ποτέ δεν εγκατέλειψε την υπόθεση της απόκτησης του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Όπως μάλιστα είχε ομολογήσει και ο Σάββας Παντελίδης σε συνέντευξή του, οι στόχοι του Ιανουαρίου παραμένουν στην λίστα των κιτρινόμαυρων, ενώ κατά καιρούς είχαμε αναφέρει ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Σουηδία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με το ταξίδι εξπρές που έγινε στην Στοκχόλμη από τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ (μετά την αποστολή που είχε στα Κανάρια Νησιά και την Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία), προκειμένου να κατατεθεί επίσημη πρόταση στην διοίκηση της ΑΙΚ για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού μπακ.

Ο Σούντγκρεν μένει ελεύθερος τον Δεκέμβρη του 2019 και έχει δικαίωμα από το καλοκαίρι να συμφωνήσει και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Αυτό είναι και το μεγάλο ατού στις διαπραγματεύσεις που δρομολογούνται για τον Άρη μετά το ταξίδι του Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Όλα είναι ανοιχτά, ο Άρης έχει ψηλά στην λίστα την περίπτωση του 29χρονου αμυντικού, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον έτερο Σουηδό, του επιθετικού της Νόρκεπινγκ Κάλε Χόλμπεργκ.

To Top