“Ταξίδι στις ΗΠΑ με επιστροφή”!

Ιδιαίτερη έμφαση θέλησε να δώσει ο Ηλιάδης στο ταξίδι που θα κάνει στις ΗΠΑ. Προανήγγειλε ότι θα φύγει στην Αμερική, πότε και πότε θα γυρίσει, με (για μια ακόμη φορά) σκληρή γλώσσα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Το τελευταίο τους σενάριο, είναι ότι θα φύγω στην Αμερική και δεν θα ξαναγυρίσω. Τους πληροφορώ λοιπόν τους ψεύτες, τους λασπολόγους, τους μυθομανείς και όλους εκείνους που κατέστρεψαν τον Αρη, διασπαθώντας εκατομμύρια και βγάζουν γλώσσα ότι στην Αμερική είμαι υποχρεωμένος να ταξιδεύσω για επαγγελματικούς λόγους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν είμαι ανεπάγγελτος. Έχω υγιέστατες επιχειρήσεις που με βοηθούν να μην ξεφτιλίζεται ο Αρης για λίγες χιλιάδες ευρώ, όπως ξεφτιλίστηκε πολλές φορές στο παρελθόν.

Φεύγω λοιπόν στην Αμερική την Πέμπτη και επιστρέφω μετά από επτά ημέρες.

Ερωτώ για να αποδείξω την κακοήθεια: γιατί αυτό το ταξίδι να είναι ταξίδι λιποταξίας και όχι ταξίδι με θέμα επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Αρη; Θα σας απαντήσω εγώ: γιατί το πρώτο δε συμφέρει αυτούς που ονειρεύονται να επιστρέψουν στην ΠΑΕ, ενώ το δεύτερο δημιουργεί ίντριγκα και απαξίωση του προσώπου μου. Σ’ αυτές τις λογικές έμαθε να ζει ο ΑΡΗΣ πολλά χρόνια και όλοι είδαμε τα θλιβερά  αποτελέσματα”.

To Top