ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξίδι του Διαμαντόπουλου στην Λας Πάλμας για τον Γκαρσία

Ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Λας Πάλμας για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, όντας ο μοναδικός σύλλογος που το έχει κάνει αυτό, δείχνοντας την επιθυμία του να κρατήσει τον Αργεντινό, πρώτο σκόρερ της ομάδας, μετά την λήξη του δανεισμού του από την Ισπανική ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως έγινε ήδη γνωστό, την ερχόμενη βδομάδα θα μεταβεί άνθρωπος του Άρη στην πρωτεύουσα των Κανάριων Νησιών, προκειμένου συνεχιστούν και δια ζώσης οι συζητήσεις για την συνεργασία με τον Γκαρσία.

Την αποστολή αυτή θα αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων Ντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Λας Πάλμας, με μοναδικό θέμα το μέλλον του Ματέο Γκαρσία.

Όπως έχουμε υπογραμμίσει σε άλλο ρεπορτάζ ο Άρης πράττει αυτό που οφείλει στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού. Για να δεχθεί η Λας Πάλμας όμως την πρόταση αυτή, θα πρέπει να… πιέσει και ο Ματέο Γκαρσία, γι αυτό και στον Άρη δίνουν τον δικό τους αγώνα να πείσουν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή πως η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του είναι η παραμονή στα “κιτρινόμαυρα” (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

 

To Top