Ταουξίδης σε παίκτες: “Αύριο τελειώνουν όλα! Καθυστερήσαμε γιατί δεν είχα τις εγγυήσεις που ήθελα…”

Τριμελής αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Χρήστο Ταουξίδη έδωσε το “παρών” στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο πριν την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης, με σκοπό να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Ο πρόεδρος του ΑΣ, ήταν αυτός που πήρε τον λόγο, τονίζοντας: “Αύριο θα τελειώσουν όλα. Ούτε εγώ αντέχω.Μέχρι τώρα δεν είχα τις εγγυήσεις που ήθελα γι αυτό και καθυστερήσαμε. Έχουμε 3 δικηγόρους που κινούν όλες τις διαδικασίες. Οι μεν μου έστειλαν τα χαρτιά στα Ισπανικά και οι δε στα Αγγλικά. Μέχρι και μετάφραση έπρεπε να κάνουμε”.

Σε ερώτηση των παικτών στη συνέχεια για το πότε θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, απάντησε: “Μακάρι να είχα 50.000 ευρώ να σας πλήρωνα. Πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή. Ακόμα και για τις πληρωμές υπάρχει μία διαδικασία”.

Μετά την ενημέρωση οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν την προπόνηση, περιμένοντας και οι ίδιοι τις αυριανές, οριστικές, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΑΣ, εξελίξεις.

To Top