ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ταουξίδης-Τσούλιας: “Ποτέ δεν υπογράψαμε το μνημόνιο, ούτε ενημερωθήκαμε για τον ρόλο του Φωτιάδη”

Στο θέμα της ανακοίνωσης του ΑΣ Άρης για το μνημόνιο και τον Όμηρο Φωτιάδη τοποθετήθηκαν δυο πρώην μέλη του συλλόγου, ο Χρήστος Ταουξίδης και ο Τάσος Τσούλιας.

Με δήλωσή τους που ανέβηκε στη σελίδα τους στο facebook αναφέρουν τα εξλης:

“Με αφορμή τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το μνημόνιο συνεργασίας του Ερασιτέχνη και τον ρόλο του Όμηρου Φωτιάδη, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Άρη για τα εξής:

1. Ποτέ δεν υπήρξε απόφαση διοικητικού συμβουλίου με θέμα το μνημόνιο συνεργασίας με τον Άλεξ Κάλας, πόσο μάλλον υπογεγραμμένο πρακτικό για το συγκεκριμένο μνημόνιο, με ομόφωνη μάλιστα απόφαση του δ.σ., πράγμα που ισχυρίζεται η σημερινή διοίκηση του συλλόγου.

2. Εις γνώση μας ήταν μόνο ένα προσχέδιο μνημονίου από τις 5 Φεβρουαρίου για το οποίο εκφράσαμε σαφείς ενστάσεις, μαζί με άλλα μέλη του δ.σ..

3. Αν και ήμασταν στη θέση του αντιπροέδρου και του μέλους στο δ.σ., πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο την υπογραφή του μνημονίου στις 18 Φεβρουαρίου και ενώ είχαμε διαχωρίσει τη θέση μας.

4. Ποτέ δεν ήρθε εις γνώση μας, ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ότι ο Όμηρος Φωτιάδης θα έχει τον ρόλο του επιτηρητή του μνημονίου, κάτι που πληροφορηθήκαμε μόλις σήμερα, μέσω της ανακοίνωσης του ΑΣ Άρης.

Χρήστος Ταουξίδης
Τάσος Τσούλιας”

To Top