ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ταπεινόπουλος: “Στον Άρη ζούμε για τη μία στιγμή, ένα κίτρινο ποτάμι θα απλωθεί παντού”

Την πεποίθησή του πως σύντομα θα έρθει ένας τίτλος στον Άρη με τον κόσμο να απλώνεται σαν κίτρινο ποτάμι για να το πανηγυρίσει εξέφρασε ο Κώστας Ταπεινόπουλος.

Ο διοικητής στην Πυροσβεστική στο Σουφλί και οπαδός του Άρης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη δική του αγάπη για την ομάδα αλλά και για τη ζωή του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για το ότι έδωσε πανελλήνιες, έγραψε 17.500 μόρια όντας διοικητής στην Πυροσβεστική στο Σουφλί, 48 χρονών με 4 παιδιά:

«Είπα να ξαναδώσω, θέλω τα παιδιά μου να με δουν ως παράδειγμα, ήμασταν κλεισμένοι σπίτι λόγω της κατάστασης, δεν είχαμε και γήπεδο να δούμε τον Άρη μας και είπα να τα δώσω όλα εκεί».

Για το ότι συστήθηκε στον κόσμο του Άρη στο Σουφλί από τα “πέτρινα χρόνια”:

«Η ζωή είναι σαν τον Άρη, στις πανελλήνιες είχα το δίλημμα να γράψω ή σαν παιδί όπως λένε τα φροντιστήρια, ή όπως πιστεύω και έγραψα όπως πιστεύω, και αυτό που πιστεύω στη ζωή είναι αυτό που πιστεύω και στον Άρη. Πίστη, προσπάθεια, αγώνας και θα γίνουν όλα. Θα τα καταφέρουμε, θα γίνει κάτι πολύ μεγάλο».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Άρη λέγοντας:

«Είμαι 48 χρονών, πολλές πίκρες, λίγες χαρές. Κι ας μου έχεις φάει τα καλύτερά μου χρόνια, Άρη μου θα σ’αγαπώ αιώνια και πιο πέρα. Θα μπορέσουμε και ο αγώνας μας θα δικαιωθεί».

Για το αν θα έρθει τίτλος στην ομάδα:

«Εμείς ζούμε για τη μια στιγμή, θα έρθει και ένα κίτρινο ποτάμι θα απλωθεί παντού, δεν υπάρχει σαν εμάς κανένας, δε θα το πιστεύουν αυτό που θα βλέπουν».

Για το άνοιγμα των γηπέδων:

«Να ανοίξουν επιτέλους να πάμε να βγάλουμε ό,τι έχουμε μέσα μας, με τον κόσμο και την τόση ατυχία που είχαμε φέτος, θα τα πάρουμε όλα πίσω φέτος».

Για την ποινή του -6 στον Άρη:

«Πρέπει να μάθουμε να μιλάμε με λόγια και όχι με πληκτρολόγια. Πολύ όμορφη και μου άρεσε η κίνηση του Aris Athens Club που πήγε έξω από την ΕΠΟ».

Τέλος για το πως βλέπει την πορεία της ομάδας φέτος:

«Δεν παρακολούθησα πάρα πολύ την προετοιμασία, μας λείπει το εύκολο γκολ σίγουρα, κάνει πολύ καλή δουλεία ο πρόεδρος. Πριν λίγα χρόνια παλεύαμε στο Σουφλί, δε φοβόμαστε τίποτα θα έρθει κάτι μεγάλο, περάσαμε 2 χρόνια Γ’ Εθνική δε φοβόμαστε τίποτα».

To Top