Ταπούτος: «Είμαστε ΟΜΑΔΑ, είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και έτσι θα παραμείνουμε»

Οι παίκτες του Άρη πήραν θέση για την απόφασή τους να μην προπονηθούν μέσα από δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ. Ο Ταπούτος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη σήμερα και διαβεβαίωσε πως από αύριο η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο Έλληνας φόργουορντ υποστήριξε αρχικά πως “μετά από τις δύο τελευταίες κουβέντες που κάναμε οι Έλληνες παίκτες της ομάδας με τον πρόεδρο και επειδή δεν υπήρξε κάποια λύση, όσον αφορά το θέμα των πληρωμών αποφασίσαμε μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, ως ένα μέτρο πίεσης προς την διοίκηση, τους μετόχους της ΚΑΕ, αλλά και προς την ελληνική Λίγκα, η οποία φτάσαμε στον Ιανουάριο και ακόμη δεν έχε δώσει λύση στο θέμα των τηλεοπτικών. Ένα θέμα το οποίο προκαλεί έντονα προβλήματα βιωσιμότητας σχεδόν σε όλες τις ομάδες” και συνέχισε: “Ενημερώσαμε και τους ξένους καλαθοσφαιριστές της ομάδας για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και ότι αποφασίσαμε να απέχουμε από την προπόνηση της ομάδας», δήλωσε και υπογράμμισε ότι: «Είμαστε ΟΜΑΔΑ, είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε. Έχουμε την στήριξη τους και είναι μαζί μας”.

Καταλήγοντας ο αρχηγός του Άρη επεσήμανε πως “ο πρόεδρος ήρθε από το γήπεδο και συζητήσαμε μαζί το για το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Μας είπε ότι χθες το βράδυ δόθηκε λύση στο θέμα των τηλεοπτικών και μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες θα αρχίσουν οι ομάδες να παίρνουν τις δόσεις, οπότε θα αρχίσουμε και εμείς να πληρωνόμαστε κανονικά. Αυτό που έγινε σήμερα τελειώνει επίσης σήμερα. Από αύριο θα συμμετέχουμε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας ελπίζοντας παράλληλα ότι αυτά που μας είπε ο πρόεδρος θα υλοποιηθούν και στην πράξη”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top