Ταπούτος εν δράσει στην Τσεχία! (photos)

Ο Χρήστος Ταπούτος βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στην Τσεχία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, της Νίμπουρκ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της τσέχικης ομάδας, ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στην καινούργια πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του. «Χαίρομαι που βρίσκομαι στο εδώ για να ενισχύσω την ομάδα που είναι πολύ γνωστή στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της», τόνισε αρχικά ο Ταπούτος και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω εκτός ελληνικών συνόρων για να αγωνιστώ σε μια ομάδα και δεν ξέρω τι να περιμένω αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσω πρόβλημα προσαρμογής. Είμαι επαγγελματίας και παίζω μπάσκετ πολλά χρόνια. Η Νίμπουρκ συμμετέχει σε δυο μεγάλες διοργανώσεις, στα προκριματικά της Ευρωλίγκας και στη Βαλτική Λίγκα. Πρόκειται για δυο πολύ απαιτητικές διοργανώσεις και θέλουμε να τα πάμε όσο δυνατόν καλύτερα».

Ο πρώην αρχηγός του Άρη έφτασε στην τσέχικη πόλη μαζί με τον Μίλιαν Πάβκοβιτς που αποτελεί ακόμη ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτριας Τσεχίας, η οποία θα πάρει μέρος στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους.

To Top