ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ταπούτος: “Θα τεστάρουμε τις αντοχές μας με Γκραν Κανάρια και Ολυμπιακό” (video)

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Ταπούτος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια για την πρεμιέρα του EuroCup, για την επερχόμενη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό για τη Basket League αλλά και το κενό του Μάνι Μπέιτς.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ3 είπε τα εξής:

Για την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια: “Σίγουρα είναι κάτι το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό, πάρα πολλά χρόνια για να το πω καλύτερα και η ομάδα σαν οργανισμός αλλά και ο κόσμος. Δυστυχώς ο Άρης έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά που έχουν γίνει. Νομίζω ότι μέσα στην ομάδα υπάρχει πολύ μεγάλη ανυπομονησία αλλά και αισιοδοξία όσον αφορά αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μια πολλή δυνατή ομάδα. Με την ομάδα η οποία κατέκτησε το EuroCup πέρυσι αλλά εμείς δεν κοιτάμε ποτέ τον αντίπαλο, πάντα προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ματς. Ξέρουμε ότι θα είναι μια πολλή δύσκολη πρεμιέρα αλλά είμαστε ανυπόμονοι και σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να γεμίσει το γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί όπως αυτός ξέρει και να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως μόνο ο κόσμος του Άρη ξέρει σε ολόκληρη την Ευρώπη”.

Για την πρεμιέρα σε Ευρώπη και Πρωτάθλημα: “Αυτή τη στιγμή στην περίοδο που βρισκόμαστε καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι είμαστε άτυχοι γιατί οι δύο κληρώσεις τόσο στο EuroCup όσο και στην Ελλάδα μας έφεραν ίσως τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να παίξουμε αλλά για εμάς είναι δύο αγώνες πρόκληση. Θα τεστάρουμε τις αντοχές μας. Θα δούμε ποιες είναι πραγματικά οι δυνατότητες της ομάδας και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θεωρώ ότι θα γεμίσει το γήπεδο και στα δύο παιχνίδια. Οπότε θα τα κοιτάξουμε και τα δύο ματς σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο και γιατί είναι τα πρώτα ματς της σεζόν τόσο για το EuroCup αλλά και την Ελλάδα αλλά και γιατί παίζουμε με δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους”.

Για το ποιος θα καλύψει το κενό του Μπέιτς: “Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κανένα νεότερο σε αυτό το κομμάτι. Το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω. Όλα τα παιδιά που παίζουν σε αυτές τις θέσεις θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του κάτω από τη ρακέτα και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλες αυτές τις μέρες γιατί δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κενό που μας έχει αφήσει ο Μπέιτς και θεωρώ ότι είναι θέμα να βρεθεί ο αντικαταστάτης που θα καλύψει το κενό κάτω από τη ρακέτα”.

To Top