ΤΑΠ Άρης: «Δεν θα δεχτούμε καμία αλλαγή»

Με σημερινή του επιστολή στην ΕΟΠΕ, το ΤΑΠ Άρης ενημέρωσε την Ομοσπονδία πως δεν θα δεχτεί καμία άλλη αλλαγή στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη (28/1), όμως, οι «κίτρινοι» ζήτησαν να γίνει την Τετάρτη (29/1), καθώς μόλις τα ξημερώματα της Δευτέρας η αποστολή επέστρεψε από τη Σύρο. Από την πλευρά τους, οι Εβρίτες, που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του Λιγκ Καπ την Παρασκευή (31/1) και το Σάββατο (1/2), δεν μπορούσαν να κάνουν το ματς την ημέρα που ζήτησε ο Άρης και έτσι αυτό μεταφέρθηκε για τις 4/2.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, από την πλευρά του ο Εθνικός (για άγνωστο λόγο) ζήτησε το παιχνίδι να μεταφερθεί ένα 24ώρο μετά, κάτι που δεν προτίθενται ν΄ αποδεχτούν οι «κίτρινοι».

Όπως αναφέρεται στο επίσημο σάιτ του  Ερασιτέχνη: «Έγγραφο στην Ε.Ο.ΠΕ. με το οποίο ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αλλαγή στην ημέρα που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Κυπέλλου, απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έστειλε ο ΑΡΗΣ.

Οι «κιτρινόμαυροι», ύστερα από επικοινωνία του Προέδρου του Ερασιτέχνη Θωμά Γιώτα με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, συμφώνησαν να μεταφερθεί ο αγώνας για την επόμενη Τρίτη (04/02), ο Εθνικός όμως ζήτησε εκ νέου μεταφορά της αναμέτρησης για μία μέρα αργότερα (05/02).

Ο ΑΡΗΣ με επιστολή που απέστειλε σήμερα (29/01) στην Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημερώνει ότι είναι κάθετος σε νέα αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα».

Πλέον αυτό που απομένει είναι να πάρει θέση η Ομοσπονδία, ώστε να φανεί αν θα ‘περάσει’ το αίτημα του Εθνικού ή αν το ματς, θα γίνει όταν και έχει οριστεί.

To Top