ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ταρνατώρος: “Το πρωτάθλημα του Άρη θα είναι να… ξεχρεώσει τις παλιές αμαρτίες”

Ο πρώην έφορος της μπασκετικής Αυτοκρατορίας του Άρη Φάνης Ταρνατώρος μίλησε στο FLASH 99,4 και το “Αθλητικό X-PRESS” με αφορμή την πορεία των κιτρινόμαυρων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Η προσπάθεια που γίνεται είναι άξια συγχαρητηρίων, ο Άρης είναι αξιοπρεπής και φέτος με δεδομένη την προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι το αγωνιστικό μυστικό ήταν στην επιλογή των ξένων. Έγιναν καλές επιλογές, ήμασταν προνοητικοί, ήμασταν τυχεροί, η ουσία είναι ότι Άρης παίζει καλά και κερδίζει”.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια… απόδρασης από την εσωστρέφεια: “Εδώ και χρόνια έλεγα ότι θα πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα με άτομα και ανθρώπους που και να ξέρουν τι είναι Άρης και να νιώθουν Άρη, από τη στιγμή που υπάρχει το οικονομικό θέμα. Έγινε σε μεγάλο βαθμό, ήρθαν παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει ο σύλλογος και πώς να αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια. Υπάρχουν περιθώρια να έρθουν κι άλλοι, έγινε όμως η αρχή”.

Για τους στόχους: “Δεν υπάρχει… ταβάνι, ούτε πάτωμα. Ο Άρης πρέπει να λειτουργεί προσπαθώντας να ξεχρεώσει τα χρέη της, να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη ομάδα και αξιοπρεπής μέσα στο γήπεδο. Το όνομα Αυτοκράτορας δεν παραγράφεται, δεν μπορεί να το πάρει κανένας. Σημασία έχει να λέμε στον κόσμο την αλήθεια, να μην ζει με όνειρα, αλλά με την πραγματικότητα για να μπορεί μετά να ονειρεύεται. Αυτή στιγμή το πρωτάθλημα του Άρη θα είναι να ξεχρεώσει τις παλιές αμαρτίες”.

Ο Ταρνατώρος μίλησε και για την διοίκηση Λιόλιου στην ΕΟΚ και για την πρόκριση της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε εδώ:

To Top