Τατάκης: “Παρέδωσα πέντε ψηφοδέλτια Ηλιάδη για επιστολική ψήφο σε αποφασισμένους Αρειανούς”

Με γραπτή του τοποθέτηση ο Δημήτρης Τατάκης, παίρνει θέση μετά την καταγγελία εις βάρος του από τον αντιπρόεδρο της ΚΜΑ Κώστα Γεωργιάδη σχετικά με τη διανομή ψηφοδελτίων της παράταξης Ηλιάδη. 

Αναλυτικά η επιστολή του ταμία της ΚΜΑ, ο οποίος μαζί με τον Γεωργιάδη έχουν προσωρινή παύση των καθηκόντων τους:
“Αγαπητοί Φίλοι

Επειδή πολύς λόγος γίνεται γύρω από το όνομα μου έχω υποχρέωση να δώσω κάποιες εξηγήσεις.

Δηλώνω υπεύθυνα λοιπόν ότι μου ζητήθηκαν πέντε (5) ψηφοδέλτια του «ΑΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» σε φύλλο Α4 ώστε να σταλούν με επιστολική ψήφο από αποφασισμένα μέλη της ΚΜΑ με σκοπό να προλάβουν να τα στείλουν και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Όπως θέλω να γνωρίζετε ότι δεν τα προώθησα για να επιβάλω την οποιαδήποτε γνώμη και άποψη για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία.

Αποφασισμένοι «ΑΡΕΙΑΝΟΙ» μου ζήτησαν τα συγκεκριμένα πέντε (5) ψηφοδέλτια του «ΑΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» σε φύλλο Α4 και το έκανα.

Έτσι λοιπόν θέλω να δείξω ότι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΤΑΚΗΣ μιλάει μόνο με αποφασισμένους «ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ»

Άλλοι είναι αυτοί που με τις πράξεις τους «Μαζικές εγγραφές της τελευταίας στιγμής» θέλουν να έχουν θύματα αυλοκόλακες και κάθε είδους στημένες θέσεις με υπονοούμενα και όχι “ΕΓΩ”

Έχω στην διάθεση σας τα πέντε (5) Ονοματεπώνυμα των αποφασισμένων «ΑΡΕΙΑΝΩΝ» και μελών της ΚΜΑ που μου ζήτησαν το ψηφοδέλτιο του «ΑΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» σε φύλλο Α4 ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με επιστολική ψήφο.

Σημείωση: Μέσα στον φάκελο της επιστολικής πρέπει να υπάρχει φωτοτυπία ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας του αποφασισμένου «ΑΡΕΙΑΝΟΥ» μελους της ΚΜΑ.

Υ.Γ. (1) Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι μέχρι να γίνει η αναστολή των δραστηριοτήτων μου ως Ταμίας της ΚΜΑ από το Δ.Σ. της ΚΜΑ θέλω να γνωρίζετε ότι η παραλαβή των ψηφοδελτίων για την εκλογική διαδικασία θα γίνει σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2013.

Υ.Γ. (2) Έτσι λοιπόν εκ του αποτελέσματος δεν θα μπορούσα να μοιράζω ψηφοδέλτια συγκεκριμένου υποψηφίου σχήματος στην μπυραρία του Γηπέδου του ΑΡΗ που βρίσκεται επί της Οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου όπως ψευδώς και δολίως δηλώνουν κάποιοι με δημόσιες τοποθετήσεις τους για να καλύψουν την πράξη που έκαναν αυτοί και στενά συγγενικά τους πρόσωπα με τις «Μαζικές εγγραφές της τελευταίας στιγμής» με μόνο σκοπό να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Με Τιμή
Δημήτριος Χρήστου Τατάκης

To Top