ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα για την εισβολή στην Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 11 ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε επεισόδιο κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης (0-1) στην Τούμπα τον Νοέμβριο του 2021.

H επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Πρόκειται για δέκα 10 ημεδαπούς ηλικίας από 20 έως 53 ετών (σήμερα) και έναν 20χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη τελούμενη με επικίνδυνο τρόπο σε απόπειρα και κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες την 28-11-2021, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ ομάδων της πόλης, ανωτέρω δράστες, από κοινού με άγνωστα έτερα άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν αρχικά στην αγωνιστική περίμετρο και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, ρίπτοντας παράλληλα ναυτικούς πυρσούς, καπνογόνα κ.α. με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα και την αποχώρηση των ομάδων. Εν συνεχεία με ενωμένες δυνάμεις και ψυχικό δεσμό επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων εκτοξεύοντας πλήθος αντικειμένων (πλαστικά καθίσματα, καπνογόνα, μπουκάλια κ.α.).

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με εκτίμηση εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ περίπου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Ο Μάντεν έβγαλε στη… σέντρα την Τούμπα δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από τα απαράδεκτα επεισόδια (photos)

To Top