ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ταχιάος: “Δίπλα στον Άρη για το γήπεδο, δε θα μείνουμε στις υποσχέσεις”

O υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, μίλησε για την επιτροπή πρωτοβουλίας του Άρη και για τις θέσεις πάρκινγκ γύρω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και γενικότερα για το γήπεδο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio…

-Για την πρωτοβουλία για το γήπεδο του Άρη:

Με το γήπεδο του Άρη δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι. Και πιο παλιά ήρθαν υποστηρικτές του Άρη από το εξωτερικό για να προχωρήσουμε σε μία ανακατασκευή του γηπέδου. Χθες η κουβέντα που κάναμε ήταν για το πάρκινγκ. Αυτό που πήρα ήταν οι προτάσεις που δούλεψε η ομάδα του κ. Χρυσόγονου. Είναι προτάσεις για συγκεκριμένα ακίνητα κοντά στο γήπεδο. Εφόσον αυτά ανήκουν στον Άρη πρέπει να δούμε κάτα πόσο μπορούν να δοθούν στον Άρη. Αυτό αφορά και τον Δήμο.

-Για την δέσμευση του:

Πρέπει να δούμε αν γίνεται πρώτα και να βεβαιωθούμε ότι ανήκουν στον Δήμο. Ο ένας χώρος είναι όντως του Δήμου. Είναι στη συμβολή της Βούλγαρη με Παπαναστασίου. Ανταλλάξαμε κάποιες σκέψεις αλλά δεν μπορώ να τα πω αυτά ακόμη στον αέρα.

-Για το κομμάτι το τεχνικό:

Για να γίνουν μεγάλοι αγώνες πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει και χώρος για πάρκινγκ. Αν θέλουμε να παιχτούν και διεθνείς αγώνες πρέπει να υπάρχει τέτοιος χώρος.

-Για το αν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα βάλει τα δυνατά του:

Είναι η δεύτερη φορά που λέω ότι εγγυώμαι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την οικογένεια του Άρη.

-Για την οικογένεια του Άρη:

Έχω πει ότι είμαι Αρειανός. Η πόλη δεν είναι για μία ομάδα. Οι Αρειανοί της πόλης πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι θα το προασπιστώ αυτό. Ο Άρης πρέπει να είναι υπερήφανος για αυτά που πρεσβεύει.

-Για το θέμα του Χαριλάου και της Τούμπας:

Στην Τούμπα έχουν βρει έναν τρόπο να το λύσουν μέσω δημοσίου μάλλον. Πάντως αυτό που ρώτησα προχθές είναι αν οι τίτλοι του γηπέδου του Άρη είναι καθαροί και μάλλον έτσι είναι. Αυτά μπορώ να τα ελέγξω. Όλα αυτά πρέπει να λυθούν και δεν μπορούν να εκκρεμούν τέτοια ζητήματα. Η Αθήνα έχει λύσει τέτοια προβλήματα και η Θεσσαλονίκη και ο Άρης πρέπει να στηριχθεί.

To Top