Ταχιάος: “Ο Άρης να βγει από την κρίση! Να ανατρέψουμε τον μύθο του ‘μια πόλη μια ομάδα’

Στη σημασία του οργανισμού που λέγεται Άρης αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος στα πλαίσια της παρουσίας του σε εκδήλωση του Α.Σ. για τα 90 χρόνια από το πρώτο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά ανέφερε:

Είμαι βαθιά συγκινημένος, είναι προφανές ότι ο Άρης κουβαλάει ένα διαφορετικό ήθος στην πόλη και αυτό πρέπει να αναδειχθεί.

Νομίζω ότι αυτός είναι βασικός στόχος όλων όσων νιώθουν Θεσσαλονικείς και θέλουν να αναδείξουν την ιστορία της πόλης.

Ο Άρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας αυτής της πόλης, είναι ένα κομμάτι μιας πλουραλιστικής Θεσσαλονίκης και αυτή θέλω να φέρω στην επιφάνεια. Είμαι πραγματικά περήφανος για την Αρειανή οικογένεια, και αυτό πρέπει να περάσει σε όλη την πόλη, να ξεφύγει από αυτήν την μοίρα που της επιφυλάσσουν, το “μια πόλη μια ομάδα”.

Είναι μια πόλη τρεις ομάδες, στον δήμο της Θεσσαλονίκης, και είμαι περήφανος που είμαι υποστηρικτής μιας από αυτές, του Άρη.

Για το αν θα βρίσκεται στο πλευρό του Άρη:

Το κλειδί είναι να μπορούμε να βγούμε από οποιαδήποτε κρίση, εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι δίπλα στον Άρη.

Γιατί αξίζει να τιμήσουμε αυτήν την ομάδα και την ιστορία, είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1914, είναι μια ομάδα που κουβαλάει ένα μέρος από την ψυχή της Θεσσαλονίκης, πρέπει να είμαι κοντά και θα είμαι κοντά, και σαν Αρειανός θα είμαι κοντά.

Για όσους θέλουν να περάσουν το “μια πόλη μια ομάδα”:

Η κόρη μου πηγαίνει σε ένα σχολείο που είναι στο κέντρο της πόλης, της λένε ότι “μια είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης” αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε, δεν μπορώ να αδικήσω φυσικά την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. και του Ηρακλή, -ειδικά του τελευταίου- αλλά ο Άρης είναι εδώ παρόν, είναι μια ισχυρή ομάδα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα Αρειανό περιβάλλον, ακόμα και ο πεθερός μου που είναι πόντιος είναι φανατικά Αρειανός, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συντηρούμε κάποιους μύθους, είναι καιρός να τους ανατρέψουμε, να ζήσουμε την Θεσσαλονίκη των τριών ομάδων με τον Άρη να κουβαλάει μια μεγάλη και μοναδική ιστορία.

To Top