Ο Γκέσιος συμφώνησε μέσα σε 10 λεπτά! Υπογράφει για τρία χρόνια

Ούτε δέκα λεπτά δεν κράτησε η συζήτηση του Γιάννη Γκέσιου και της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, με τον 24χρονο στράικερ να τα βρίσκει σε όλα κι αύριο να τον περιμένει το τριετές συμβόλαιο του για να υπογράψει.

Είχε βολιδοσκοπηθεί εδώ και καιρό από τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και σήμερα είχε συνάντηση στην Αλκμήνης, με αμφότερες τις πλευρές να δείχνουν διάθεση για… γάμο. Ο… αρραβώνας επιτεύχθηκε. Αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα ο… γάμος.

Ο Γκέσιος θα υπογράψει αύριο λογικά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τριετή συνεργασία, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, αφού την Παρασκευή είναι η πρώτη προπόνηση και πριν συμμετάσχει σε αυτήν θα ακολουθήσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός επιθετικός ήταν στον Άρη τη διετία 2006-08 (τη δεύτερη ήταν επαγγελματίας), αλλά αποχώρησε κάνοντας το γνωστό… αγροτικό του (ΠΑΟΝΕ, Ρόδος, Βέροια), ενώ πέρυσι είχε μία γεμάτη χρονιά με την Αναγέννηση Επανομής, με τη φανέλα της οποίας σκόραρε 11 φορές σε 28 παιχνίδια.

 

 

To Top