Τα… άκουσε ο Μασάδο από την πρώην ομάδα του

Οι βολές που εξαπέλυσε ο Μανουέλ Μασάδο κατά του διαδόχου του στον πάγκο της Γκιμαράες, Ρούι Βιτόρια, δεν έμειναν αναπάντητες. Ο αντιπρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Λουίς Κιρίλο, ανέλαβε να βγει στην… αντεπίθεση κατά του 57χρονου τεχνικού.

Αφορμή για να ασκήσει ο Κιρίλο κριτική στον Μασάδο, αποτέλεσε η μη αξιοποίηση του αμυντικού μέσου Κουστόδιο, ο οποίος έφυγε από την Γκιμαράες αλλά στην συνέχεια εντυπωσίασε με τη φανέλα της παραδοσιακής αντιπάλου Μπράγκα, με συνέπεια να κληθεί τώρα στην εθνική Πορτογαλίας ενόψει του Euro 2012.

«Ήταν μεγάλο λάθος να αφήσουμε να φύγει ένας παίκτης που δημιουργήθηκε στην Γκιμαράες. Όταν επέστρεψε, ήμουν από αυτούς που δημόσια είχαν εκφράσει τη χαρά τους. Για διάφορους λόγους, τραυματισμούς και λάθος επιλογές του προπονητή  που είχαμε τότε, η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή του Κουστόδιο απείχε από την επιτυχία. Έτσι πήγε στην Μπράγκα. Κυρίως γιατί δεν ένιωθε ότι τον θέλουν στην ομάδα. Προτιμώ να μην σκέφτομαι την αξία που θα έχει ο Κουστόδιο μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», ήταν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Γκιμαράες στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», με σαφή αποδέκτη τον Μασάδο…

To Top