Έγγραφα στον εισαγγελέα και άνοιγμα των λογαριασμών

“Όσο για το φάκελο του πορίσματος, να ξέρουν όλοι ότι αυτός ο φάκελος έχει πράγματα που θα πάνε στους αρμοδίους και όσοι έχουν κλέψει ακόμα και ένα ευρώ, θα μπουν φυλακή”. 

Με τα λόγια αυτά ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Super 3 σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα που ταλανίζουν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Επίσης σε άλλο σημείο υπήρξε και νέα παρέμβαση του εκπροσώπου του Super 3, ο οποίος τόνισε: “Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι οι μεγαλομέτοχοι του Αρη να παραστούν στον οικονομικό εισαγγελέα και να ζητήσουν το άνοιγμα των λογαριασμών όσων υπέγραφαν αυτά τα χρόνια, και των συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού, όπως και του λογιστή, κ. Κωτσιόπουλου”.

Τα μέλη της ΚΜΑ διαβεβαίωσαν ότι η διαδικασία αυτή έγινε. Παράλληλα, υπάρχουν έγγραφα με επιπλέον στοιχεία που καίνε πρόσωπα που συμμετείχαν στις διοικήσεις παρελθόντων ετών του Άρη, έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πράξεις, πολλές από τις οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν αξιόποινες, που έβλαψαν τον σύλλογο.

To Top