ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα έχει πει ο… Μπρους Λι για τον Ρόμπεν! (video)

Συγκλίνει, ντριμπλάρει, πλασάρει με ανάποδο πόδι. Είναι εξοργιστικό το πόσες φορές έχει βάλει το ίδιο γκολ, αλλά ο… Μπρους Λι έχει εξηγήσει χρόνια γιατί η κλασική κίνηση Ρόμπεν δεν αντιμετωπίζεται!

Όταν ξεχάσεις επέτειο γάμου, ξέρεις ότι θα ακούσεις μουρμούρα. Όταν κάτσει σε πάνελ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ξέρεις ότι θα ακολουθήσει καυγάς.

Κι όταν ο Άριεν Ρόμπεν πάρει την μπάλα από δεξιά και βρει ελεύθερο χώρο, το αποτέλεσμα είναι επίσης δεδομένο: Θα μπει η γνωστή, χιλιοπαιγμένη γκολάρα!

Βλέποντας λοιπόν τον Ολλανδό στο Γιουβέντους-Μπάγερν να συγκλίνει στην περιοχή, να αποφεύγει δυο αντιπάλους και να πιάνει φαλτσαριστό σουτ με το ανάποδο πόδι, ενδεχομένως εκνευρίστηκες. Ίσως να σκέφτηκες κι εσύ ότι «δεν γίνεται να τους κάνει ΤΟΣΑ χρόνια το ίδιο πράγμα και να την πατάνε όλοι».

Δεν είχες υπόψη σου όμως αυτό που είπε κάποτε ο Μπρους Λι και θα επιβεβαίωνε (πλέον) και ο μεγάλος Τζιανλουίτζι Μπουφόν:

«Δεν φοβάμαι αυτόν που έχει εξασκηθεί σε 10.000 χτυπήματα, αλλά φοβάμαι αυτόν που έχει εξασκήσει ένα χτύπημα 10.000 φορές»!

 

 

Πηγή: sport-fm.gr

To Top