ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αισχρά ψέματα για τον Εμμανουηλίδη από τα… πράσινα παπαγαλάκια!

Όπως σημειώσαμε και νωρίτερα τα… πράσινα παπαγαλάκια αφού χάρηκαν μια και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν “ατμόσφαιρα”. Φυσικά η λάσπη δεν έμεινε αναπάντητη! 

Όπως υποστηρίζουν οι κύκλοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, οι δήθεν ύβρεις προς τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη (εδώ γελάνε…) βρίσκονται στην φαντασία… κάποιων που θέλουν να διαδώσουν φήμες για δημιουργία εντυπώσεων, με την ευλογία συγκεκριμένου αντιαρειανού μέσου, το οποίο βγάζει… σπυριά όταν κερδίζει ο Άρης. Αυτό και το αφεντικό του! Είναι της μόδας οι… ηρωισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο άλλωστε.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης φέρθηκε άψογα. Κάτι που φαίνεται από την φιλοξενία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στον Παναθηναϊκό: εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας και του… ψύχους, ο Άρης παραχώρησε σουίτα στους ανθρώπους της αθηναϊκής ΠΑΕ, κάτι που δεν συμβαίνει με κάθε ομάδα, αφού οι υπόλοιπες ομάδες κάθονται στις δερμάτινες θέσεις VIP της Θύρας 7 σε εξωτερικό χώρο.

Όπως και για όσους ήταν στο γήπεδο -και δεν ακολούθησαν το… χαρτάκι των πράσινων υπερβολών και της προπαγάνδας- είναι ξεκάθαρο και δεδομένο ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με τον “πέφτω ανά πέντε λεπτά στο χορτάρι και κάνω τον… πεθαμένο” Εμμανουηλίδη… Βέβαια “το κρίμα” για την ποδοσφαιρική γαλούχηση του νεαρού είναι αυτό που λένε όλοι με κατανόηση και συμπόνοια. Δυστυχώς, κατάφεραν να δηλητηριάσουν έναν 21χρονο πριν καν προλάβει να παίξει ποδόσφαιρο.

Γι αυτό τουλάχιστον, θα έπρεπε να ντρέπονται!

 

To Top