Τα ανοιχτά θέματα και η καθημερινότητα μιας ομάδας μεγαλώνουν την ανάγκη για γενικό αρχηγό

Η απόφαση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για την κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού είναι δεδομένη, κατανοώντας ότι για να λειτουργήσει η ομάδα παρά τον εκούσιο υποβιβασμό της στην ερασιτεχνική κατηγορία πρέπει να λειτουργεί 100% επαγγελματικά.

Τις τελευταίες βδομάδες παρατηρούνται αρκετά θέματα που παραμένουν ανοιχτά και αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας, όπως π.χ. αναζήτηση σπιτιών για τους παίκτες, τραυματισμοί, η ασθένεια του Κονγκού, διεκπεραίωση ζητημάτων για παίκτες που έρχονται εκτός Θεσσαλονίκης, τα ξενοδοχεία, τροφοδοσία της ομάδας στις προπονήσεις κ.α. που συνθέτουν το κάδρο ενός ζωντανού οργανισμού, όπως είναι ένα ποδοσφαιρικό σωματείο.

Θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι του Άρη, διοικούντες και τεχνικό τιμ, τα οποία και μεγαλώνουν την ανάγκη για την κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού που θα δίνει λύσεις, ώστε να λειτουργεί ο καθένας απερίσπαστος στο πόστο του.

Ήδη στην Αλκμήνης αναζητούνται οι άνθρωποι από τους οποίους θα επιλεγεί ο “συνδετικός κρίκος” ανάμεσα στη διοίκηση και την ομάδα, ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη λειτουργία.

To Top