ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ανοιχτά “μέτωπα” με Κάρλσον και Μορόν

Παράλληλα με την αναμονή της άφιξης των Ζαν Ζιλ και Αλβάρο Ζαμόρα, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα προσπαθεί να κλείσει κι τα άλλα δυο ανοικτά μεταγραφικά “μέτωπα” του Άρη που συνιστούν και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Πρόκειται για τις περιπτώσεις του Νταβίντ Κάρλσον και του Λόρεν Μορόν. Για τον πρώτο οι Σουηδοί αναφέρουν ότι απέρριψε πρόταση της Γκέτεμποργκ να επιστρέψει στην πατρίδα του ενώ ΜΜΕ στην Ιαπωνία αναφέρουν ότι ο Σουηδός εξτρέμ, μέσα στην εβδομάδα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικό έλεγχο. ‘Ηδη οι κιτρινόμαυροι είναι αισιόδοξοι ότι θα κλείσει θετικά το μέτωπο αυτό.

Όσο για τον Μορόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία μεταξύ του 29χρονου επιθετικού με την Μπέτις για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, αλλά όχι και οριστική συμφωνία για τα χρήματα που είναι να πάρει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να καλύψει μέρος μόνο από τα χρήματα αυτά και όχι όλο το ποσό.

Οπότε αναζητείται η χρυσή τομή που θα… ξεκλειδώσει τη συμφωνία με τον Άρη και θα έχει να κάνει με το ποσό που θα συναινέσει να καλύψει η Μπέτις, όπως και αν τελικά χαρίσει κάποια χρήματα ο παίκτης.

To Top