ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τα αποδυτήρια δεν θα θυμίζουν Γ’ εθνική»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Κώστας Καζναφέρης, αμέσως μετά την υπογραφή του, μίλησε για την επιστροφή του και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio:

Για την επιστροφή του:«Είδα να γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και ήταν ένας λόγος που πείστηκα να γυρίσω».
Για τη κατηγορία: «Όλοι γνωρίζουμε πως ο Άρης βρίσκεται σε μια δύσκολη κατηγορία, αλλά όλοι φανταζόμαστε τον Άρη δυο χρόνια μετά. Φανταζόμαστε την ομάδα στη Super League, φανταζόμαστε το γήπεδο γεμάτο, με τα derby, με την Ευρώπη, γενικά με πολύ ωραίες εικόνες όπως αρμόζει στον Άρη».
Για τις καλές στιγμές που είχε στον Άρη:«Ναι έπαιξε ρόλο κι αυτό αλλά και οι κινήσεις της διοίκησης. Όταν βλέπεις να έχει τέτοιους παίκτες είναι κίνητρο για όλους να έρθουν στον Άρη. Το σίγουρο είναι πως τα αποδυτήρια δεν θα θυμίζουν Γ’ εθνική».
Αν «χρωστάνε» κάτι στον Άρη(ο ίδος και οι υπόλοιποι): «Είναι χαρά του κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε τέτοιο γήπεδο με τέτοιο κοινό. Χρειάζεται υπομονή για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει και θα κάνουμε τα πάντα και εμείς με τη σειρά μας».
Για τον Αναστόπουλο: «Έχω συνεργαστεί με τον κύριο Αναστόπουλο και η συνεργασία μας ήταν καλή. Αλλά ξανά λέω δεν έχουν σημασία αυτά, παρά μόνο να ανέβει η ομάδα κατηγορία».
To Top