Τα… αποκαλυπτήρια μπροστά στο κόσμο του! Ραντεβού στις 7μ.μ. στο Κλεάνθης Βικελίδης

Πέντε φιλικά έχει δώσει μέχρι τώρα ο Άρης. Πέντε φιλικά, τέσσερα 90λεπτα με Σιένα, Κόμο, Παλέρμο, Καϊσέρισπορ, Φιορεντίνα. Όλα επί ιταλικού εδάφους. Ήρθε, λοιπόν, σήμερα η ώρα για τα πρώτα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της ομάδας…

Το ραντεβού είναι ένα και μοναδικό. Οι… παραλίες μπορούν να περιμένουν. Στις 7μ.μ. στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα παιχνίδι με… συνθήκες Σούπερ λίγκας.

Στο φιλικό αυτό ο Μάκης Κατσαβάκης θα θελήσει να δει τους παίκτες πώς λειτουργούν απέναντι σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στο πρωτάθλημα, μέσα στο σπίτι τους και παράλληλα να διαπιστώσει την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του και ειδικά των «μικρών», μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ ο Κατσαβάκης θα κληθεί άμεσα να αποφασίσει ποιοι από τους οκτώ «μικρούς» που πήρε μαζί του στην προετοιμασία, στην Ιταλία, θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα οι οχτώ παίκτες από την Κ-20 και Κ-17 που ταξίδεψαν στην Ιταλία ήταν οι Σουνάς, Αντωνιάδης, Καραγιάννης, Νταμαρλής, Ρένια, Παπαδόπουλος, Γιώρης, Ιγνατίδης.

Τόσο το ματς απέναντι στους Γιαννιώτες, όσο και αυτό κόντρα στη Βέροια, προσφέρονται για συμπεράσματα, ευκαιρίες τις οποίες δεν πρόκειται να αφήσει ανεκμετάλλευτες ο 59χρονος προπονητής. Άλλωστε ήταν κάτι το οποίο υπογράμμισε, λίγο πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Θέλω να τους δω σε συνθήκες Χαριλάου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Κατσαβάκης μετράει απώλειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι χωρίς τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του, πήρε ρεπό από τον Κατσαβάκη για να ξεκουραστεί, έγινε η χθεσινή προπόνηση των παικτών του Αρη στο Νέο Ρύσιο.

Καπετάνος και Πουλίδο γυμνάστηκαν μόνοι τους και χθες και δεν υπολογίζονται ενόψει ΠΑΣ, όπως φυσικά και ο Γιαννιώτας.

Από κει και πέρα, ο Κατσαβάκης θα δει παίκτες ατομικά, αλλά και το σύνολο πως λειτουργούν πάνω στο χορτάρι μετά από την παραμονή δυο βδομάδων στην Ιταλία. Φυσικά όλοι τους περιμένουν τη συμμετοχή του κόσμου, την ενεργό παρουσία του και το ζεστό τους χειροκρότημα.

 

To Top