Τα βάζεις με τον Μάριο; Να είσαι έτοιμος να τα βάλεις με ολόκληρο τον λαό του Άρη!

Έναν νέο σε ηλικία άνθρωπο, που είναι το θύμα της όλης υπόθεσης και όχι ο… θύτης -όπως εντέχνως προσπαθούν να τον παρουσιάζουν ορισμένοι μηχανισμοί προπαγάνδας- δεν τον απειλείς, δεν τον τρομοκρατείς, δεν προσπαθείς να τον φιμώσεις! Όταν τα βάζεις με έναν ποδοσφαιριστή του Άρη, να είσαι έτοιμος να τα βάλεις με ολόκληρο τον λαό του Άρη!

Σε όλο αυτό που γίνεται τα τελευταία 24ωρα, ο Μάριος Σιαμπάνης, έχει ολόκληρο τον οργανισμό Άρη στο πλευρό του και θα συνεχίσει να τον έχει, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Όλες τις διοικήσεις των τμημάτων του συλλόγου, οργανωμένους και μη οπαδούς της ομάδας που από την πρώτη στιγμή υψώνουν “ασπίδα” μπροστά του για να μην τον αγγίξει η “βρωμιά” αυτής της πόλης.

Οι ανακοινώσεις από την οικογένεια του Άρη έβγαιναν συνεχώς κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Από τα υπόλοιπα τμήματα, από τους συνδέσμους, ενώ ο απλός ο κόσμος τον κατέκλυσε με προσωπικά μηνύματα, αλλά και αναρτήσεις στήριξης, σε όλα τα social media.

Το μήνυμα είναι ένα και ξεκάθαρο: “Κανείς δεν θα κάνει κακό στον Μάριο”!

Οι απειλές ότι θα του σταματήσουν το ποδόσφαιρο θα πέσουν στο κενό! Αυτοί που εκτέθηκαν για μία ακόμα φορά. Δεν τόλμησαν να το διαψεύσουν, έπεσαν μόνοι τους, στην ίδια τους την παγίδα. Στάθηκαν σε ημερομηνίες και προθεσμίες, λες και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Για την ταμπακιέρα τίποτα!

Κανείς τους δεν θα πειράξει ένα νέο παιδί, που είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, που προσπάθησε με αυτή του την κίνηση να βελτιώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Αν γι αυτό κρίνουν κάποιοι ότι αξίζει να του επιβληθεί κάποια τιμωρία, τότε κακώς ασχολούμαστε με αυτό που στην Ελλάδα λέμε ποδόσφαιρο και στο οποίο κάνουν κουμάντο, οι χαλίφηδες και οι οπλοφόροι.

Τα βάζεις με τον Μάριο Σιαμπάνη; Να είσαι έτοιμος να τα βάλεις με ολόκληρο τον λαό του Άρη!

To Top