ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του Άρη!

Σενάρια πρόκρισης υπάρχουν πολλά για όλες τις ομάδες στον όμιλο του Άρη. Δύο πράγματα μπορούν να προκύψουν πάντως από σήμερα οριστικά.

Η Αρμάνι με νίκη επί της Άλμπα προκρίνεται ότι και να συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Αυτό είναι το πρώτο.

Το δεύτερο είναι ότι η Νεπτούνας, αν ηττηθεί, αποκλείεται οριστικά και πάει αδιάφορη στο Βερολίνο να παίξει με την Άλμπα.

Ο Άρης προκρίνεται με δύο νίκες, κόντρα σε Νεπτούνας σήμερα και Αρμάνι την άλλη Τετάρτη. Επίσης, μπορεί να προκριθεί αν κερδίσει μόνο την Αρμάνι και ηττηθεί η Άλμπα και σήμερα στην Ιταλία και την άλλη βδομάδα στο Βερολίνο. Προϋπόθεση είναι σε αυτό το σενάριο ότι δεν θα χάσει με +26 πόντους από τους Λιθουανούς.

Αν η Άλμπα κερδίσει σήμερα και κερδίσει και ο Άρης τη Νεπτούνας, η γερμανική ομάδα προκρίνεται από σήμερα και την επόμενη βδομάδα θα έχει “τελικό” στο Παλέ ανάμεσα σε Άρη και Αρμάνι για την πρόκριση!

Οι Λιθουανοί προκρίνονται αν κερδίσουν και τον Άρη και την Άλμπα με την προϋπόθεση ότι είτε θα κερδίσουν τους κίτρινους με +26 πόντους, είτε θα χάσει ο Άρης και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

bat_1

To Top