ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα βλέμματα όλα πέφτουν στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μανώλη Σιώπη…

Αναμφισβήτητα πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που αν καλύψει σύντομα το χαμένο έδαφος από την έλλειψη προετοιμασίας, θα μονιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα του Άρη. Σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του…

Άλλωστε, γι αυτό και αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» ο Μανώλης Σιώπης, η μεταγραφή-σίριαλ του καλοκαιριού για τους Θεσσαλονικείς.

Το αρχικό σχήμα του Άρη τον… περιμένει! Ο Πάκο Ερέρα έχει ήδη κατασταλάξει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, μόλις ο Μανώλης Σιώπης βρει ρυθμό.

Το σημερινό (18:00) φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να διαπιστώσει ο 64χρονος προπονητής, σε τι κατάσταση είναι ο διεθνής Έλληνας μέσος, μετά από περίπου ένα δεκαήμερο προπονήσεων με τη νέα του ομάδα.

Το γεγονός πως δεν ακολούθησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι και αρκέστηκε σε προπονήσεις στου Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους» των Πειραιωτών, δημιουργούν έναν μικρό προβληματισμό, αναφορικά με το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Όμως, δεν μπορεί να δεν υπολογιστεί η «δίψα» του να είναι απολύτως έτοιμος και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Στόχος τόσο του Πάκο Ερέρα, όσο και του ίδιου του παίκτη, είναι να είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

To Top