Τα “βουβάλια” της λίγκας ετοιμάζουν… σκληρό ροκ!

Θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης που πιθανώς να κλιμακώσει την ένταση μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων, θα θέσει στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με άλλα λόγια;

Οι ισχυροί της λίγκας, τα “βουβάλια” με άλλα λόγια (κατά την παροιμία, όταν μαλώνουν τα “βουβάλια” την πληρώνουν τα “βατράχια”) για μια ακόμη φορά ετοιμάζουν σκληρό ροκ, εξυπηρετώντας μόνο ίδιον όφελος.

Όπως μετέδωσε το sport-fm:

Οι «ερυθρόλευκοι» θέτουν ζήτημα «δυσφήμησης του αθλήματος» από δηλώσεις και τηλεοπτικές εκπομπές (φωτογραφίζοντας ΣΚΑΪ, Αλαφούζο και Κούγια) και θα προτείνουν τη λήψη μέτρων από τον ίδιο τον συνεταιρισμό! Διαβάστε τι αποφάσεις θα παρθούν για τις ποινές που θα επιβάλλονται στις ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτούνται από το επόμενο πρωτάθλημα.

Ένα… έξτρα θέμα, εκτός ημερήσιας διάταξης, αναμένεται να θέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας που συνεδριάζει το μεσημέρι. Αυτό έχει να κάνει με την «δυσφήμηση και απαξίωση του αθλήματος» που –κατά τους «ερυθρόλευκους»- επιχειρείται με δηλώσεις, τοποθετήσεις και ανακοινώσεις, από πρόσωπα του ποδοσφαίρου (Αλαφούζος, Κούγιας κτλ) και τηλεοπτικούς σταθμούς (ΣΚΑΪ).

Η πρόταση των Πειραιωτών θα είναι να υπάρξει αντίδραση από την ίδια την διοργανώτρια, είτε μέσω μιας ανακοίνωσης που θα καταδικάζει το «φαινόμενο», είτε ενδεχομένως και από λήψη πιο δραστικών μέτρων.

Όλα αυτά, είναι σαφές πως θα κλιμακώσουν την ένταση μεταξύ των «αιωνίων» και θα δούμε πολλά ακόμα επεισόδια στον επικοινωνιακό πόλεμο μεταξύ Αλαφούζου και Μαρινάκη, με το μεταξύ τους ντέρμπι, μάλιστα, να πλησιάζει (9/12). Αναφορικά, πάντως, με το σημερινό Δ.Σ., μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ότι θα δώσουν το παρών οι πρόεδροι των δύο ΠΑΕ, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι πλέον μεγάλο.

To Top