Τα βρήκε με Τσέλσι για Μάουντ η Γιουνάιτεντ: Στα 70 εκατ. ευρώ το deal!

Κάτοικος Μάντσεστερ γίνεται ο Μέισον Μάουντ! Ο 24χρονος χαφ αναμένεται από τη νέα σεζόν για τα επόμενα χρόνια να αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Το κόστος της μεταγραφής του Μάουντ αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατ. ευρώ: Θα δοθούν 63 εκατ. ευρώ για την «μετακίνησή» του από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ και άλλα 7 εκατ. ευρώ σε μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων με την ομάδα του Έρικ Ταν Χαχ.

Ο Μάουντ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι και έχει αγωνιστεί (ως δανεικός) επίσης σε Ντέρμπι Κάουντι και Φίτεσε. Θεωρούνταν από τα μεγάλα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που άπαντες περίμεναν και την τελευταία διετία οι εμφανίσεις του κινήθηκαν στη μετριότητα.

Αναμφίβολα, όμως, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα και υπό προϋποθέσεις στα «φτερά» της επίθεσης, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μεταγραφή του να ενισχύει το βρετανικό στοιχείο.

To Top