ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τα βρίσκουν στα 190.000 ευρώ Άρης και ΑΙΚ! Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο ο Σούντγκρεν” γράφουν οι Σουηδοί!

Άρης, ΑΙΚ και Ντάνιελ Σούντγκρεν δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ σε μια συμφωνία που θα ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 28χρονο πρωταθλητής Σουηδίας!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το νεότερο στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από τα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος στην Σουηδία είναι το γεγονός ότι Άρης και ΑΙΚ τα βρίσκουν στην μεταγραφική ρήτρα.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν “σύμμαχο” δυο στοιχεία: το γεγονός ότι τα έχουν βρει προφορικά με τον 28χρονο δεξί μπακ και κατά δεύτερο ότι το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 2019 και ουσιαστικά από τον Ιούνιο μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν οι Σουηδοί υπογραμμίζουν ότι βρίσκεται σημείο επαφής για την συμφωνία στις 2.000.000 κορώνες (περίπου 190.000 ευρώ), ποσό που όπως όλα δείχνουν μπορεί να εκταμιεύσει ο Άρης για τον Σούντγκρεν.

Από κει και πέρα, όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ “ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη, περνώντας από ιατρικές εξετάσεις”, πάντα με την προϋπόθεση της οριστικής συμφωνίας.

Στο ρεπορτάζ των Σουηδών τονίζεται πως η ΑΙΚ Στοκχόλμης θέλει όλο το ποσό εφάπαξ και άμεσα, ενώ υπάρχουν διαπραγματεύσεις και για το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, εφόσον πάρει μεταγραφή από τον Άρη σε άλλη ομάδα.

Σημασία έχει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων, οι Σουηδοί αφήνουν να εννοηθεί ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία, αλλά μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη και ανακοίνωση είναι καλό να μη προτρέχει κανείς.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Χόλμπεργκ, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά οικονομικό και δη θέμα ρήτρας (6.000.000 κορώνες) στην Νόρκεπιγκ, αλλά και ποσοστού μεταπώλησης.

 

To Top