ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “γεμάτα” 90λεπτα επιβεβαίωσαν την καλή κατάσταση Τζέγκο και Μπράμπετς (video-photos)

Οι δυο (Τζέγκο, Μπράμπετς) από τους διεθνείς του Άρη αγωνίστηκαν χθες με “γεμάτα” 90λεπτα, ο τρίτος έμεινε στον πάγκο (Σούντγκρεν) και ο τέταρτος (Καμαρά) περιμένει την σειρά του.

Τζέγκο σε επίσημο παιχνίδι και Μπράμπετς σε φιλικό αγωνίστηκαν βασικοί με Αυστραλία και Τσεχία αντίστοιχα και ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση, επιβεβαιώνοντας την καλή τους κατάσταση.

Ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο άσος του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο με το Νο8, στο 0-0 της Αυστραλίας με τη Σαουδική Αραβία. Ο παίκτης των Κιτρινόμαυρων, μαζί με τον «παρτενέρ» του στα χαφ Ίρβιν, ήταν ο μόνοι οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν από τη μεσοεπιθετική γραμμή της χώρας του, στην πρόσπαθεια που έκανε να πάρει τη νίκη και να πιάσει στην κορυφή τη χθεσινή της αντίπαλο, στην 5η στροφή των Προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Αυτό δε συνέβη, με τους Σαουδάραβες να κρατούν το 0-0 και να παραμένουν μόνοι τους πρώτοι και στο +3 από τα Καγκουρό.

Η καλή απόδοση του Τζέγκο επισημάνθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του. Όπως ανέφεραν μεταξύ άλλων: “Η προσθήκη του Τζέγκο φάνηκε να διορθώνει αυτό το πρόβλημα, κόντρα στη Σαουδική Αραβία, καθώς είχε έναν κομβικό ρόλο κρατώντας το βάθος και επιτρέποντας στους Ίρβιν και Χρούστιτς να βγουν πιο μπροστά, βοηθώντας στην επίθεση. Μερικές από τις πάσες του Τζέγκο και του Χρούστιτς ήταν έξοχες στο πρώτο ημίχρονο, με αυτήν την νέα τριάδα στη μεσαία γραμμή, να φέρνει την ισορροπία”.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς αγωνίστηκε κι αυτός επί 90 λεπτά στο εμφατικό 7-0 της Τσεχίας επί του Κουβέιτ. Η ομάδα της Τσεχίας επιβλήθηκε χωρίς αντίσταση του Κουβέιτ, με τον αμυντικό του Άρη να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας με το νούμερο 4.


To Top