Τα γκολ ψυχολογίας για Μαντσίνι-Γκαρσία και το κοντράστ (videos)

Οι δυο Αργεντίνοι του Άρη πέτυχαν ισάριθμα γκολ στο χθεσινό παιχνίδι. Γκολ ψυχολογίας και για τον Ντάνιελ Μαντσίνι και για τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Μαντσίνι σκόραρε τελευταία φορά πέρσι στο παιχνίδι για τα πλέι οφ με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) στις 25 Απριλίου. Φέτος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου, παρά το γεγονός ότι ήρθαν αρκετοί παίκτες στην μεσοεπιιετική γραμμή, είχε καλές εμφανίσεις, αλλά όλοι συμφωνούσαν σε μια παραδοχή: του έλειπε το γκολ.

Χθες πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ ανοίγοντας το σκορ για τον Άρη.

Τη δική του κακοδαιμονία ξόρκισε και ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος είχε «υπογράψει» τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στα περσινά πλέι οφ στις 18 Απριλίου, σε μια φτωχή σεζόν, όταν σκόραρε συνολικά μόλις δυο φορές (!) για να φτάσουμε στο χθεσινό τρίτο γκολ, με την εξαιρετική έμπνευση του να κλέψει την μπάλα και να έχει ένα ιδανικό τελείωμα.

Και οι δυο πέτυχαν γκολ ψυχολογίας, με τον Μαντσίνι βέβαια να έχει το κοντράστ του τραυματισμού του, μια και αποχώρησε στο μέσο του πρώτου μέρους και περιμένει σήμερα τα αποτελέσματα από τις ιατρικές εξετάσεις.

To Top