Τα γυρίζουν οι εκπρόσωποι του Κατίδη: «Δεν μένει στον Άρη»!

Συνεχίζεται ο… μύλος στην υπόθεση Κατίδη. Μετά την κρούση του Άρη, μέσω του Αντώνη Ζαμπέτα, διαφάνηκε ότι το θέμα θα πάρει θετική τροπή και θα κλείσει οριστικά με… χάπι εντ. Όμως με νέες δηλώσεις του οι εκπρόσωποι του παίκτη δίνουν μια τελείως διαφορετική διάσταση, όχι θετική…

Ο δικηγόρος του νεαρού ποδοσφαιριστή Βαγγέλης Χατζηιωάννου μίλησε στο sport2310.gr, δείχνοντας ότι το αρχικά διαφαινόμενο κλίμα δεν υφίσταται από την στιγμή που ο ίδιος ο Κατίδης του μεταφέρει μια διαφορετική διάσταση της υπόθεσης:

Η δήλωση του Χατζηιωάννου έχει ως εξής: « Πράγματι με πήρε σήμερα ο Αντώνης Ζαμπέτας τηλέφωνο και μου ανέφερε ότι στον Άρη θέλουν τον ποδοσφαιριστή. Όμως από οικονομικής πλευράς όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν τα χρήματα ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τον ποδοσφαιριστή συμπεριλαμβανομένου και του πριμ  μου ανέφερε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Κατόπιν μίλησα με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μου είπε ότι νιώθει πως έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα σε αυτόν και την ομάδα».

Εκεί όμως που φαίνεται ότι χάνεται το σημείο επαφής είναι στα λόγια του εκπροσώπου του Κατίδη, Θεόφιλου Καρασαββίδη, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά στο ίδιο σάιτ: «Ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον Άρη συνεπώς δεν θα αποσυρθεί  η προσφυγή».

Υπενθυμίζεται ότι η προσφυγή έχει οριστεί για να εκδικαστεί στις 11 Ιουνίου.

 

To Top