Τα δίνουν όλα (και) οι Σέλτικς για τον Άντονι Ντέιβις

Ο Ντάνι Έιντζ ήθελε να κρατήσει τον Τζέισον Τέιτουμ εκτός διαπραγματεύσεων με τους Πέλικανς, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος να τον βάλει κι αυτόν στο τραπέζι. “Θα παίξω για όποιον με θέλει” δήλωσε ο 20χρονος των Σέλτικς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι Λέικερς έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς, οι παράγοντες της ομάδας της Νέας Ορλεάνης όμως δεν βιάστηκαν. Άφησαν την Trade Deadline να εκπνεύσει στις 7 Φεβρουαρίου, κράτησαν τον κορυφαίο ψηλό του ΝΒΑ στο ρόστερ τους και θα τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι σε όποια ομάδα τους προσφέρει το καλύτερο πακέτο νεαρών παικτών και μελλοντικών draft picks.

Στο Λος Άντζελες θα κάνουν νέα προσπάθεια, αν και δεν θα έχουν να δώσουν περισσότερα από αυτά που έδιναν μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη πιο έντονος καθώς οι Σέλτικς ήλπιζαν να τους δοθεί η ευκαιρία για να παίξουν τα ρέστα τους (δεν είχαν δικαίωμα να διατηρούν τους Ίρβινγκ – Ντέιβις στο δυναμικό τους πριν το τέλος της σεζόν, καθώς βρίσκονται και οι δύο σε καθεστώς συμβολαίο υπό τον Derrick Rose Rule).

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic, ο Ντάνι Έιντζ έχει πει στους παράγοντες των Πέλικανς πως είναι όλοι οι παίκτες του ρόστερ της ομάδας της Βοστώνης διαθέσιμοι, ακόμη και ο Τζέισον Τέιτουμ τον οποίο οι Κέλτες προτιμούσαν να αφήσουν εκτός συζητήσεων. Στα 20 χρόνια του, ο πρώην παίκτης του Πανεπιστημίου Ντιουκ διανύει τη δεύτερη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας και έχει 16.4 πόντους με 49% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο και 86% στις βολές, μαζί με 6.3 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά 31.2 λεπτά.

Ο Έιντζ θα προσπαθήσει να κρατήσει με νέο συμβόλαιο τον Κάιρι Ίρβινγκ και από εκεί και πέρα ενδέχεται να δώσει τους Τζέιλεν Μπράουν – Τζέισον Τέιτουμ μαζί με draft picks για να αποκτήσει τον Ντέιβις, που πάντως θα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τους Σέλτικς μετά από μόλις μία σεζόν, το καλοκαίρι του 2021. Εκτός αν ο Έιντζ βρει τον τρόπο να τον πείσει να υπογράψει πρόωρη επέκταση για να μείνει για πολλά χρόνια στη Βοστώνη.

Ο Τέιτουμ φαίνεται πως γνωρίζει τις σκέψεις του αφεντικού της ομάδας του, γι’ αυτό και δήλωσε στο Athletic πως: “Θα παίξω μπάσκετ παντού. Θα παίξω μπάσκετ για όποιον με θέλει. Αυτό είναι το επάγγελμά μου. Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να ελέγξω καταστάσεις σαν κι αυτή, οπότε δεν θα χάσω τον ύπνο μου. Οι φήμες δεν με ενοχλούν. Θα παίξω για οποιονδήποτε”.

To Top