ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δεδομένα για Διούδη: Οι υποψήφιοι “μνηστήρες” και το συμβόλαιο με τον Άρη…

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να διασωθούν από το φετινό αγωνιστικό «ναυάγιο» του Άρη. Οι μετοχές του Σωκράτη Διούδη στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, παρότι η σεζόν που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.

Οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για τον Σωκράτη Διούδη, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας εκφράζουν ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα γκολκίπερ, «ποντάροντας» τόσο στην αξιοπρεπέστατη φετινή του παρουσία, όσο και στη περσινή εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, μάλιστα, είναι αυτή που άνοιξε τον κύκλο των… ενδιαφερόμενων, καθώς επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του 24χρονου τερματοφύλακα, τον οποίο προορίζει για τη θέση του βασικού. Πρόσφατα δημοσιεύματα από την πρωτεύουσα εμπλέκουν και την ΑΕΛ, η οποία περιμένει στη… γωνία, προκειμένου να τον κάνει δικό της -εφόσον αποχωρήσει από τον Άρη όπως υποστηρίζουν- ενώ ανεπιβεβαίωτες παραμένουν οι φήμες για ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού.

Τα δεδομένα, ωστόσο, για τον νεαρό τερματοφύλακα δεν είναι τόσο απλά, όπως θέλουν να υποστηρίζουν οι ενδιαφερόμενοι. Ο Σωκράτης Διούδης όταν αποφάσισε να επιστρέψει στον Άρη συμφώνησε και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, όρος για να μείνει ελεύθερος από την Κλαμπ Μπριζ και να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους» ήταν ο εξής: 50.000 ευρώ για την Μπριζ σε περίπτωση ανόδου του Άρη, άλλες 50.000 ευρώ για τους Βέλγους εφόσον παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και 35 % ποσοστό μεταπώλησης αν την επόμενη διετία ο Σωκράτης Διούδης πωληθεί σε άλλη ομάδα.

Eπίσημη πρόταση προς την ΠΑΕ Άρης σε καμία των περιπτώσεων -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δεν έχει φτάσει, ενώ και από την πλευρά του ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έχει εκδηλώσει κάποια επιθυμία να αποχωρήσει. Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

To Top