ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρη και οι προτάσεις τερματοφυλάκων στον Άρη

Στο… μέτωπο των μεταγραφών όσον αφορά τη νέα σεζόν ο Άρης έχει ανοικτά ζητήματα σε αρκετές θέσεις. Μία από αυτές είναι και εκείνη των τερματοφυλάκων.

Από τους υπάρχοντες στο ρόστερ μόνο ο Φαμπιάν Έμαν δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς ο 21χρονος Αυστριακός είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι για δύο χρόνια στην ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η παραμονή του στο ρόστερ της νέας σεζόν θεωρείται δεδομένη.

Τα συμβόλαια των Χουλιάν Κουέστα και Απόστολου Τσιλιγγίρη ολοκληρώνονται με το τέλος της φετινής σεζόν και ο Άρης έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον του για να τους διατηρήσει. Για τον 18χρονο Έλληνα γκολκίπερ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και αναμένεται ο παίκτης να βάλει την υπογραφή του μόλις κατατεθεί επίσημη πρόταση από τους «κιτρινόμαυρους».

Όσον αφορά τον Ισπανό, υπάρχει μια πρώτη προφορική συμφωνία με τον Άρη από πέρσι, όμως η ανανέωση δεν έχει περάσει στην τελική της φάση. Ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και όλα παραμένουν ανοικτά στην περίπτωσή του.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με τον Κουέστα, ο Άρης έχει κινηθεί ήδη στην (ελληνική και ξένη) αγορά για τερματοφύλακες, θέλοντας να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Υπάρχει το θέμα του Μπάλας Μέγιερι -λήγει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο- με το ενδιαφέρον του Άρη να παραμένει ζεστό και τον παίκτη να «αρέσει» τόσο στους Άγγελο Χαριστέα και Θοδωρή Καρυπίδη, όσο και στους Μίχαελ Ένινγκ και Αλέκο Ράντο, τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Τέλος, στα υπόψιν βρίσκεται και ο Μίχαελ Ρένσινγκ, ο οποίος αποχαιρέτησε πριν μερικές μέρες τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και αναζητεί την επόμενη ομάδα του…

To Top